What we’ve learned in Berlin!?
24 november 2017
Featured Video Play Icon
Shake your brain, use your network… grow internationally!
16 januari 2018

Curious about Wallonia’s Cultural Capital? Sign up for 2018’s Inspiration Tour!

Featured Video Play Icon

Hét B2B-forum voor de culturele en creatieve sector

CULTURALLIA 2018  is hét ontmoetingsmoment tussen de economische en culturele wereld. De culturele sector staat garant voor creativiteit en innovatie en is in volle ontwikkeling. Heel wat makers en creatievelingen staan voor een grote uitdaging en moeten hun ideeën omzetten naar haalbare businessmodellen. De organisatoren van Culturallia willen net hierop inspringen door mensen uit de culturele sector te koppelen aan de economische sector. CULTURALLIA 2018 kijkt over de (taal)grenzen en richt zich volop de grensoverschrijdende zone Frankrijk-Wallonië-Vlaanderen, mede dankzij de steun van twee Europese projecten PROGRES en Protopitch.

Bedrijven die willen deelnemen aan CULTURALLIA 2018 zullen zich kunnen aanmelden via een online systeem waarna hun persoonlijke planning met afspraken wordt opgemaakt.

CULTURALLIA 2018 is een organisatie van Hainaut Développement in samenwerking met heel wat partners in de grensoverschrijdende regio en vindt plaats op donderdag 4 en vrijdag 5 oktober 2018 in de MICX in Bergen. Op donderdag staat een conferentie ingepland, gevolgd door een cultureel bezoek en een netwerkevent. Vrijdag staat volledig in het teken van de gepersonaliseerde B2B-ontmoetingen. Voor Vlaamse en Franse startups wordt een inspiratiemissie georganiseerd naar Bergen. Het wordt een ontdekkingstocht doorheen de culturele hoofdstad van Wallonië.

 

 

Nederlands