Featured Video Play Icon
Curious about Wallonia’s Cultural Capital? Sign up for 2018’s Inspiration Tour!
24 november 2017
Tech Startup Day, hét jaarlijkse treffen van alle tech start-ups in België
22 augustus 2018

Shake your brain, use your network… grow internationally!

Featured Video Play Icon

 

Op 7 december zijn een veertigtal oprichters van Belgische en Franse startups op uitnodiging van CCI Grand Lille en POM West Vlaanderen bijeengekomen in de gloednieuwe ‘co-working ruimte’ in Lille. Deze ruimte is gelegen in de kantoren van CCI Grand Lille, in het oude Beursgebouw in het hartje van het historisch centrum van Lille. De avond kaderde binnen het Europese project PROGRES dat startende bedrijven wil ondersteunen in hun internationale groei.

Hoewel bijeenkomsten traditiegetrouw eerder toegespitst zijn op specifieke thema’s, was de bedoeling van deze laatste activiteit om ondernemers van het PROGRES-netwerk samen te brengen in een eerder feestelijke sfeer.
 
De doelstellingen van die avond waren meervoudig: het netwerk uitbreiden naar nieuwe ondernemers, hen een nieuwe werkplek laten ontdekken en nieuwe partnerschapsopportuniteiten creëren via interactieve en atypische activiteiten.
 
Alle deelnemers waren uiterst tevreden over dit ontmoetingsmoment en hebben al afgesproken om elkaar terug te zien tijdens de inspiratiemissies die de projectpartners van PROGRES in de komende jaren zullen organiseren in een aantal grote Europese steden, namelijk Brussel, Lissabon en/of Amsterdam. Meer informatie volgt!

 

Nederlands