< 2019 >
November
Maa
Din
Woe
Don
Vrij
Zat
Zon
oktober
oktober
oktober
oktober
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
 • Visite aux voisins: Bedrijfsbezoek IDE WOODS te Spiere
  13:30 -18:00
  12/11/2019

  Industriepark Ijzeren Bareel 8 – 8587 Helkijn/Spiere

  Industriepark Ijzeren Bareel 8 – 8587 Helkijn/Spiere

  Bouw je internationaal netwerk uit en neem deel aan het event ‘visite aux voisins’ waar je kennis maakt met Vlaamse, Waalse en Franse ondernemingen. Ideaal dus om je netwerk uit te breiden en tevens van alles op te steken over de aanpak van IDE WOODS.

  PROGRAMMA

  13h30    Onthaal en verwelkoming

  14h00    Bedrijfsbezoek

  16h00    Netwerking met hapje en drankje

  18h00    Einde

  Meer info over IDE WOODS…

  Heel binnenkort start LEFIBO we een gloednieuwe productielijn op om hout te vingerlassen. Ze breiden hun productaanbod dan uit met bouw- en constructiehout, tuin- en industriehout. Bij die gelegenheid zullen ze ook de merknaam Ide Woods lanceren. Wij willen er meer van weten. Jij ook?

  Het beleid dat Lefibo wil voeren is gericht op een streven naar hoog niveau inzake kwaliteit, veiligheid en milieuzorg : alle medewerkers informeren en in de werkomgeving duidelijke opdrachten, taken en afspraken vastleggen die de productiekwaliteit, de gezondheid en de veiligheid van de medewerkers en de vrijwaring van het leefmilieu verzekeren, is een dringende noodzaak.

  Er worden inspanningen gedaan om maximaal aan de eisen van de klanten te voldoen.  Gewenste kwaliteiten en leveringstermijnen worden zo strikt mogelijk nageleefd.
  Op het vlak van de veiligheid en de gezondheid worden alle risico’s, ongevallen en bijna-ongevallen gemeld en zo spoedig mogelijk opgelost.

  Er wordt de nodige aandacht besteed aan de interne milieuzorg teneinde problemen binnen de onderneming en de onmiddellijke omgeving te voorkomen.
  Orde en netheid binnen de gehele onderneming wordt nagestreefd om zo goed mogelijk te kunnen zorgen voor ieder persoon en alle gebruikte materiaal.
  Om elk van deze waarden te kunnen bereiken is het onze grootste zorg de mogelijke problemen te voorzien en preventief op te treden.

  Iedere werknemer wordt met zijn eigen specifieke taken en bevoegdheden verantwoordelijkheid toegewezen om op het eigen werkdomein toe te zien inzake kwaliteit, veiligheid en milieu.
  Daartoe wordt aan elke werknemer inspraak en medezeggenschap verleend.

  Lefibo streeft door de medeverantwoordelijkheid van al zijn personeelsleden een optimale harmonische samenwerking na teneinde maximaal tegemoet te kunnen komen aan de behoeften van zijn leveranciers, klanten, inspectiediensten en medewerkers.
  Voor het bereiken van de beoogde resultaten rekent Lefibo dan ook op de volledige steun en medewerking van elke werknemer.

  Vanuit het project PROGRES kan je gratis deelnemen aan dit bedrijfsbezoek om zo kennis te maken met de aanpak van Lefibo.

  Interesse? Laat het ons weten via mail Christel.Geltmeyer@voka.be

   

  Deze activiteit wordt je aangeboden dankzij de financiële steun van het Interregprogramma France-Wallonie-Vlaanderen in het kader van het project PROGRES (PROject accelerating Growth, Resources and  Enterprise Support).

13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 • Discovery Meeting, Mons
  12:15 -17:00
  28/11/2019

  Boulevard Initialis 22, 7000 Mons, België

  Boulevard Initialis 22, 7000 Mons, België

  Featured Video Play Icon

  Ontmoet 48 ondernemingen op 1 namiddag!

  Maak kennis met 48 CEO’s via een uniek netwerking concept wat je toelaat om je te positioneren in een zeer snel veranderende markt: een unieke gelegenheid om je business te laten groeien.

  What’s in it for you?

  • Je krijgt toegang tot nieuwe business
  • Je wisselt best practices uit met collega CEO’s
  • Je geniet mee van het netwerk van de deelnemers
  • Je kan je positioneren in de huidige competitieve markt
  • Je kan groeien door het krijgen van nieuwe opportuniteiten en nieuwe partnerships
  •  We garanderen jou exclusiviteit binnen je sector, je bent de enige ondernemer uit jouw sector die deelneemt
  •  Je doet aan prospectie op jouw maat, en dit binnen de sector waar jij actief bent.

  Inschrijven en meer info: https://www.discoverymeeting.be/

  En voor start-ups kunnen we dankzij het project Progres een korting geven op de inschrijvingskosten voor deelname aan het event. Start-ups kunnen inschrijven via ons, dus neem snel contact op met ons!

  Contactpersoon : Lydia LA PAGLIA
  PROJET PROGRES (Interreg V)
  Tél.: +32 65 342 598
  Email: lydia.lapaglia@hainaut.be

  soutien wallonie feder                              Progres

29
30
december

Nederlands