Featured Video Play Icon
Shake your brain, use your network… grow internationally!
16 januari 2018
Inspiratietrip naar AND& Festival in Leuven
22 augustus 2018

Tech Startup Day, hét jaarlijkse treffen van alle tech start-ups in België

Tech Startup Day

Op 15 maart 2018 namen we voor het eerst deel aan Tech Startup Day in Brussel. Elf tech-bedrijven uit Vlaanderen, Frankrijk en Wallonië namen een plaatsje in op onze ‘Startup Village’.

Tech Startup Day is hét jaarlijkse treffen van alle tech start-ups in België waar investeerders, corporates, lokale overheden én starters op zoek gaan naar inspiratie en naar nieuwe technologieën en toepassingen die ons voorbereiden op de toekomst.

In de voormiddag hadden startende ondernemers de mogelijkheid om hun producten of diensten voor te stellen aan enkele investeerders tijdens een ‘tailored matchmaking’ en in de namiddag gingen de deuren open voor het grote publiek. Wat ons opviel is dat alle bezoekers heel goed voorbereid naar de beurs kwamen. Op voorhand kon iedereen al even scrollen door de profielen van de aanwezige bedrijven via een app en eventueel ook al een B2B-date versieren en dat leverde duidelijk zijn vruchten af! Ook onder de standhouders heerste een heel aangename dynamiek, grensoverschrijdende netwerking ten top!

Naast het beursgedeelte, waren er ook een heel aantal interessante keynotes over uiteenlopende onderwerpen. Kortom, een pittige dag in hartje Brussel!

Deelname aan Tech Startup Day was mogelijk dankzij de steun van het project PROGRES (Project Accelerating Growth, Resources and Enterprise Support) binnen het Interregprogramma Frankrijk, Wallonië en Vlaanderen. In dit project werken 9 partners in de grensoverschrijdende zone samen om zowel pre-starters, starters, groeiers als KMO’s te ondersteunen bij hun ontwikkeling over de grenzen.

 

Nederlands